Fallstudier

Holborn Gate, London

2016 
Klient Land Securities Arkitekt Buckley Gray Yeoman Tillverkare Simplicity Abutments

Holborn Gate är en kontorsbyggnad på 1960-talet som har renoverats för att höja byggnadens prominens och visibilitet från High Holborn. Jesmonite AC730 var arkitekternas föredragna materiallösning för lättviktiga invändiga och utvändiga beklädnadspaneler. Ett skräddarsytt färgschema, AC730 Pure White, efterfrågades för de utvändiga rafflade beklädningspanelerna, som installerades som en sammanhängande band över hela fasaden på byggnaden.

AC730 Portland Stone användes dessutom för de invändiga rafflade väggpanelerna som sträcker sig genom samtliga sju våningar i kontoren. Dess låga genomtränglighet och krympningsbenägenhet gjorde det möjligt att skapa lätta paneler i olika storlekar med en skräddarsydd ytstruktur och fina detaljer.

Både de utvändiga och invändiga AC730-panelerna behandlades sedan med Jesmonite Flexiguardförsegling för extra hållbarhet som motverkar nedsmutsning och mögelväxt.

Produkter som använts
  • Jesmonite AC730

“Den otroliga mångsidigheten hos Jesmonite AC730 gör det möjligt för oss att involvera oss i de mest utmanande projekten. AC730 är vår favoritmaterial när vi behöver skapa lätta paneler med jämna dekorativa ytfinishar.”

Rob Shand Simplicity Abutments
DEN OTROLIGA MÅNGSIDIGHETEN HOS JESMONITE AC730 GÖR DET MÖJLIGT FÖR OSS ATT INVOLVERA OSS I DE MEST UTMANANDE PROJEKTEN.