Fallstudier

Australiens Bästa

 

Under 2012 emigrerade en högkvalificerad mästergjutare, Mark Stocks till Australien. Han fick stor erfarenhet av gjutning med Jesmonite under sin tid på Stevensons of Norwich, Storbritanniens mest erfarna Jesmonitetillverkare. Eftersom vi inte hade någon försäljning för Jesmonite i Australasien beslutades det att han skulle fungera som vår huvuddistributör utan några speciella förväntningar på hur marknaden skulle växa från endera sida.

Marks kunskap, uthållighet och skicklighet har resulterat i att hans nya företag är vår största exportdistributör. Han har framgångsrikt presenterat Jesmonite för några mycket högprofilerade kunder, inklusive Westfield Corporation – en av världens ledande detaljutvecklare.

Jesmonite är mycket stolt över att arbeta med och stödja Mark och hans team, och som du kan se på bilderna (liksom en bild av mästaren i arbete!) har han tagit Jesmonite och gjort fantastiska saker med det.

“Att införa Jesmonite på den australienska marknaden har varit en utmärkt möjlighet - och det vi kan åstadkomma med materialet är häpnadsväckande”

Mark Stocks Jesmonite Australasia
..DET VI KAN ÅSTADKOMMA MED MATERIALEN ÄR HÄPNADSVÄCKANDE.